Bargirls - bakgrund

 

 

 

Thailand - ur min synvinkel

 

GTG Shipping, Thailand

Transport av Ert bohag/flyttsaker till Thailand? Kontakta mig på min mail här; chaiyaphum@glegolo.com

 

Skeppa styckegods pallar, eller hel containerlast.

Välkomna med Era förfrågningar,

 

Läs gärna följande artiklar om transporter skrivna av mig:

 

http://www.maipenrai.se/forum/t/20349-min-transport-hur-det-fungerar-praktiskt/

Eller

http://thai-mc.com/forum/index.php?topic=7.msg4273#new

 

Eller direkt här på hemsidan, se vänster-kolumnen!

 

 

För de av Er som vill ha mailavisering varje gång som jag lägger in ett inlägg här på hemsidan, så ber jag Er att anmäla Er genom att maila till mig på:

chaiyaphum@glegolo.com

Vill ni komma i kontakt med mig så maila ävenledes!!

 

=============================================

 

Bargirls i Thailand

 

 

I Thailand så är turistnäringen i första hand, och ifrån första början helt och hållet uppbyggd på "bargirls-verksamheten". Thailand började som ett "turistland" när amerikanarna härjade här i Thailand på 1960:talet, de byggde upp infrastrukturen, och de flesta vägnät som vi idag kör på var ifrån början designade av amrisarna. Thailand var för dom ett alldeles utomordentligt viktigt land att ha baser i. Man ser än det ena, och än det andra flygfältet här i Thailand som amerikanarna har byggt.

 

USA hade mycket personal här, och de hade också mycket personal som ofta kom på besök här som mellanstation för vidare eskapader i Asien. De hade ju avslutat Korea-kriget, och nu ville USA slåss på ett annat ställe, så de beslöt att kriga emot Vietnam utav någon korkad anledning som knappt någon kommer ihåg längre.

 

 

Thailand hade Pattaya som då var en fiskeby, USA.s soldater "invaderade" fiskebyn, och exploaterade befolkningen som de gjort med så många andra civilisationer med deras jävvla dollar, och snart så fann thais befolkning för gott att utnyttja detta till sin egna överlevnad.

 

De som lockades mest var naturligtvis de som inga pengar hade, eller åtminstone väldigt lite av detsamma, alltså de fattigaste. Dessa fattiga bodde då och gör fortfarande uppe i Isaan, och därför så har alltid ifrån den stunden arbetskraften (bargirlsen) rekryterats därifrån. Ni kan här om ni klickar på länken få ett TV-program 47 minuter långt, som ger Er en inblick i en barflickas vardag.

 

http://youtu.be/r69FlXIKY68

 

 

Här finns de viktigaste komponenterna så som fattigdom, och ävenledes det absolut vanligaste av allting, flickorna som har blivit påsatta av dessa thaipojkar, som aldrig behöver ta ansvar för någonting i sitt liv. Gjorts gravida och sedan sticker svinet till thai, precis som vanligt. Ni kan t.om höra i filmen hur den unga 21.åriga flickan talar om att hennes föräldrar lider och tappat anseende p.gr.a. att deras dotter har en son, men ingen man....

 

 

De skyller henne för allting. men de höjer aldrig blicken till grannhuset där pojkens far bor, en annan thaipojke 22 år gammal antagligen, som ser sin son varje dag ifrån sitt hus, men skiter fullständigt i honom.... Detta samhäller med den synen har jag svårt att gilla och respektera i alla fall...

 

Se och titta på filmen, och tänk efter hur ni ser på detta med prostitution, nu när ni fått en liten inblick i det hela.....Det är lätt att döma, men se då till att döma dom som skall dömas.....